logo ketchup media

over ons

Ketchup Media is de studio van Patrick en Lineke Keizer. We zijn gestart in januari 2006. Ketchup Media is een ontwerpbureau met pit en een eigen stijl, want dertien-in-een-dozijn-bureaus zijn er al genoeg. We weten hoe je een herkenbaar logo vorm geeft, we weten wat er allemaal bij een huisstijl komt kijken en we weten hoe je functionele websites met een unieke vormgeving ontwerpt. We bedenken en creëren jouw (grafische) communicatie.

Ketchup Media is een kleinschalige en servicegerichte studio. We houden niet van open deuren intrappen. Nou vooruit, eentje dan: we zijn creatief (maar welk grafisch bureau zegt dat niet over zichzelf?). We zijn soms eigenzinnig. We zijn duidelijk. We spreken je als het nodig is tegen. We stellen vorm in dienst van functie. En soms ook niet. Maar bovenal maken we krachtig werk voor je en leggen daar onze ziel en zaligheid in. We zijn op en top merkdenkers.

Groen

We hechten grote waarde aan een schoon milieu. Daarom gebruiken we groene stroom en wekken we via zonnepanelen grotendeels onze eigen energie op.

neem contact op

We werken graag met je samen

Bel +31 (0)114 63 51 57 // +31 (0)6 13 41 57 22.

Mail of stuur een brief naar: Oude Kaai 16 - 4569 AB Graauw.

menu

Sluit menu